| Zákaznická zóna


Štěpán, Tool and Project Engineer





Vystudoval jsem UTB ve Zlíně, obor „chemie a technologie polymerních materiálů“. Po škole jsem hledal práci v oboru a narazil jsem na pozici Tool and Project Engineer v Letoplastu. Popravdě jsem si neuměl představit, co všechno to bude obnášet, ale řekl jsem si, že nějak a někde začít musím, a tak jsem to zkusil.

Do Letoplastu jsem nastoupil v květnu 2017. Teoreticky jsem toho ze školy uměl hodně, ale praxe mi chyběla. Díky perfektnímu zaškolení, snaze a ambicím jsem se rychle zaběhl a začal fungovat na 100 %. S odstupem času si uvědomuji, že začátky nebyly snadné. V očích ostatních, „zkušených projekťáků“ jsem byl kluk po škole, co nic moc neumí, dokonce vím, že jsem dostal interní přezdívku brigádník.

Chodil jsem často do výroby, aktivně jsem se účastnil při rozjezdech a podílel jsem se na různých optimalizacích. A to mě posunulo tam, kde jsem teď. Získal jsem důvěru, a postupně jsem dostal hned několik projektů, které aktivně vedu.

Kdybych měl porovnat tool x project, tak tooling mě baví víc. Člověk se neustále vzdělává, učí se nové věci, aplikuje to, co se naučil a vidí za sebou výsledky. Projektové vedení je spíše o komunikaci, jak interně, tak na stranu zákazníka. A se zákazníky to mnohdy není snadné.

Na této práci mě nejvíce baví, že to není práce jednotvárná. Nikdy nevím, co bude zítra.

Když na chvilku odhlédnu od práce a zaměřím se na to, s kým a jak trávím své pracovní dny, mohu dodat jen to, že lepší kolegy bych jen těžko mohl mít.

„Práce je zábava“ (Friedrich Nietzsche)





Zaujali jsme Vás?
Prozkoumejte naši širokou nabídku produktů. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat mailem nebo telefonicky a rádi se s Vámi domluvíme na případné osobní návštěvě. Vaše cesta za kvalitou začíná právě tady.


Kde nás najdete



Pracujte u nás

Jsme neustále rozvíjející se firma s velkými možnostmi. Vytváříme co nejlepší pracovní podmínky a podněcujeme tvůrčí, přátelskou a neformální atmosféru. Chcete pracovat v příjemném pracovním prostředí a ve stabilní společnosti? Pak tato příležitost čeká jen na vás. Pokud máte zájem, zašlete prosím na email firmy Letoplast svůj životopis a my vás budeme kontaktovat již s termínem schůzky v naší firmě, kde se dozvíte vše potřebné. Těšíme se na vás!

Aktuálně hledáme kandidáty na tyto pracovní pozice




Najdete nás na adrese

Pražská 258/91
679 61 Letovice
Czech Republic



Zavolejte nám

Tel.: 

Napište nám