| Zákaznická zóna


K messe 2019





K messe 2019


V říjnu jsme navštívili největší plastikářský veletrh – K messe v Düssledorfu. Zúčastnilo se ho několik kolegů napříč odděleními.
Tento veletrh je vynikající příležitostí k setkání se s mnoha lidmi z oboru z celého světa na jednom místě. Tedy i s našimi dodavateli. Stánky tu mají nástrojárny, se kterými spolupracujeme, v našem případě nejčastěji z Portugalska a Číny. Stejně tak mnoho dodavatelů z oblasti dezénových úprav forem.

Vskutku ohromné expozice mají výrobci a distributoři granulátů, které zpracováváme ve výrobě.

Tradičně největšími stánky se mohou pochlubit výrobci vstřikolisů. Díky péči zástupců jednotlivých značek jsme měli možnost vidět mnoho inovativních řešení přímo v akci na vlastní oči. Nejedná se jen o nové konstrukce lisů, ale i o novinky v rámci přípravy a zpracování někdy i několika různých vstupních materiálů.
Napříč veletrhem se skloňovala ekologie a efektivita. Díly jsou lehčí, pevnější, v neposlední řadě levnější.

Od letošního roku máme dvě sesterské lisovny v Belgii, Anziplast a Didak. S novými kolegy jsme v kontaktu převážně přes e-mail nebo telefon, ale někteří z nich také vyrazili do Düsseldorfu. Využili jsme tedy této příležitosti k osobnímu setkání.

Den pro nás se zavírací hodinou výstaviště ale nekončil. Na řadě byla teambuildingová část – večeře a odborná diskuse s půllitrem vychlazeného piva v ruce.
Dva dny na výstavišti utekly jako voda. Bez předchozího vytipování stánků, které jsme každý chtěli navštívit, bychom potřebovali k prozkoumání všech pavilónů týden.

Auf wiedersehen na příštím K-čku v roce 2022.

Ondřej
Obchodník





Zaujali jsme Vás?
Prozkoumejte naši širokou nabídku produktů. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat mailem nebo telefonicky a rádi se s Vámi domluvíme na případné osobní návštěvě. Vaše cesta za kvalitou začíná právě tady.


Kde nás najdete



Pracujte u nás

Jsme neustále rozvíjející se firma s velkými možnostmi. Vytváříme co nejlepší pracovní podmínky a podněcujeme tvůrčí, přátelskou a neformální atmosféru. Chcete pracovat v příjemném pracovním prostředí a ve stabilní společnosti? Pak tato příležitost čeká jen na vás. Pokud máte zájem, zašlete prosím na email firmy Letoplast svůj životopis a my vás budeme kontaktovat již s termínem schůzky v naší firmě, kde se dozvíte vše potřebné. Těšíme se na vás!

Aktuálně hledáme kandidáty na tyto pracovní pozice




Najdete nás na adrese

Pražská 258/91
679 61 Letovice
Czech Republic



Zavolejte nám

Tel.: 

Napište nám