| Zákaznická zóna


Intranet - Quality Innovation award





Intranet - Quality Innovation Award

Ocenění, které Letoplast v listopadu obdržel, je díky intranetu, které jsme v posledních 3 letech na kvalitě a společně s Honzou Flekem vyvíjeli a optimalizovali. Intranet bych ale nechtěl popisovat, protože lidé v Letoplastu náš intranet znají, nebo v to alespoň doufám.

Soutěž pořádá Česká společnost pro jakost, která je v České republice takovým ethalonem pro kvalitu v průmyslu. Funguje jako certifikační orgán,  pořádá v oblasti kvality různá školení, semináře, vydává publikace a vyhlašuje každoročně různé soutěže. A jedním z nich je právě Quality Innovation award. Tato soutěž pochází z Finska, ale během krátké doby si získala mezinárodní ohlas, proto se z ní stala mezinárodní soutěž. Česká společnost pro jakost díky spolupráci s partnery z Evropské organizace pro kvalitu umožňuje od roku 2013  také českým organizacím se zapojit do této soutěže. Vítězové národních kol pak postupují do mezinárodního kola.   Jen pro zajímavost vítěz pro Českou republiku z roku 2017 se stal vítězem právě i v mezinárodním kole. Tato firma byla oceněna za designové dobíjecí stanice pomocí třífázového hybridního systému – „ CES Battery box“. Tento rok vítězové mezinárodního kola budou oceněni v Izraeli, do tohoto mezinárodního kola nakonec postoupil jediný přemožitel Letoplastu, firma, která vyvinula rychlý asistenční systém v případě komplikací na cestě autem.

Předávání ceny proběhlo na galavečeru v Praze v Kongress Hotelu Clarion  za účasti cca 600 významných  lidí z různých odvětví, nejčastěji průmyslu.  Např. Škoda - auto, zde mělo veliké zastoupení, účastněni zde byli nejvyšší představitelé za kvalitu, a potkal jsem tam i oba 2 auditory, kteří u nás v říjnu a tehdy ještě v roce 2013 prováděli audit na lakovně.

Galavečeru a současně i předání ceny jsem se zúčastnil já společně s Davidem Fučíkem, Marcelou Včelíkovou, Dianou Čermákovou, ale také i Honzou Flekem. Bral jsme to jako poděkování, při pomáhání tvorbě tohoto systému. Svou přítomností  celý večer oživil také Ondřej Hubík, který měl v daný den v Praze školení. Galavečer začal přibližně v 19:00 nejdříve ve foayer, kde se podávalo šampaňské,   pro Ondřeje alespoň i malé piva.  Poté jsme se přesunuli do hlavního sálu, kde se odstartovalo vyhlašovaní.  Kromě ocenění Quality Innovation award, byla vyhlášena cena Amabasador kvality České republiky, kterou vyhrál nákupní řetězec ALBERT, manažer kvality roku, kterým se stal manažer z Úřadu průmyslového vlastnictví,  a značka CZECH made. Lidé, kteří byli určeni na převzetí ceny na podiu, měli své místenky prvních řadách, proto jsem celý galavečer proseděl od svého týmu oddělený a nervózně jsem zjišťoval, že budu muset během předání ceny pronést i nějakou řeč.

Cenu za 2.místo ( finalista) jsem obdržel na pódiu od zástupců ministerstva průmyslu a obchodu.     

Během vyhlašování cen dělalo kulturní vsuvky smyčcové kvarteto a vedle pódia byl umístěn koncept vision iV od Škody - auto. Po skončení vyhlašování jsme se přesunuly zpět do předsálí, kde proběhl slavnostní raut.  Závěr večera jsme potom zakončili intenzivní diskuzí  s opakovaným přípitkem.   Všichni, kdo jsme se zúčastnili, máme na tento večer nezapomenutelné vzpomínky.  Ještě jednou díky.

Petr
Manažer kvality





Zaujali jsme Vás?
Prozkoumejte naši širokou nabídku produktů. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat mailem nebo telefonicky a rádi se s Vámi domluvíme na případné osobní návštěvě. Vaše cesta za kvalitou začíná právě tady.


Kde nás najdete



Pracujte u nás

Jsme neustále rozvíjející se firma s velkými možnostmi. Vytváříme co nejlepší pracovní podmínky a podněcujeme tvůrčí, přátelskou a neformální atmosféru. Chcete pracovat v příjemném pracovním prostředí a ve stabilní společnosti? Pak tato příležitost čeká jen na vás. Pokud máte zájem, zašlete prosím na email firmy Letoplast svůj životopis a my vás budeme kontaktovat již s termínem schůzky v naší firmě, kde se dozvíte vše potřebné. Těšíme se na vás!

Aktuálně hledáme kandidáty na tyto pracovní pozice




Najdete nás na adrese

Pražská 258/91
679 61 Letovice
Czech Republic



Zavolejte nám

Tel.: 

Napište nám