| Zákaznická zóna


Běželi jsme na Boskovických bězích - 1. května 2019





Tým Letoplastu na Boskovických bězích 2019

První květnový den byl i letos ve znamení sportu. Již tradičně jsme se s několika kolegy účastnili
hlavního 10,4 kilometru dlouhého závodu Boskovických běhů.
Letošní ročník byl oproti těm minulým kvůli vynechání Pilského údolí o něco kratší, ale díky zpestření v podobě strmého výběhu na hrad to na intenzitě zážitku rozhodně neubralo. Osobně mám tuto akci velmi rád,
ale samotný závod je až jakýmsi vyvrcholením, kterému předchází několikatýdenní zdravé hecování napříč celým týmem a navíc nám to dává možnost se více poznat.





Zaujali jsme Vás?
Prozkoumejte naši širokou nabídku produktů. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat mailem nebo telefonicky a rádi se s Vámi domluvíme na případné osobní návštěvě. Vaše cesta za kvalitou začíná právě tady.


Kde nás najdete



Pracujte u nás

Jsme neustále rozvíjející se firma s velkými možnostmi. Vytváříme co nejlepší pracovní podmínky a podněcujeme tvůrčí, přátelskou a neformální atmosféru. Chcete pracovat v příjemném pracovním prostředí a ve stabilní společnosti? Pak tato příležitost čeká jen na vás. Pokud máte zájem, zašlete prosím na email firmy Letoplast svůj životopis a my vás budeme kontaktovat již s termínem schůzky v naší firmě, kde se dozvíte vše potřebné. Těšíme se na vás!

Aktuálně hledáme kandidáty na tyto pracovní pozice




Najdete nás na adrese

Pražská 258/91
679 61 Letovice
Czech Republic



Zavolejte nám

Tel.: 

Napište nám